Opent in een nieuw tablad Opent een externe site Opent een externe site in een nieuw tablad

Mede mogelijk gemaakt door

Het Geldplan ‘Studie (klein)kind’ is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van FitVermogen.nl (onderdeel van NN Investment Partners), als blijk van maatschappelijke verantwoordelijkheid. FitVermogen.nl heeft als doel om mensen in staat stellen om eenvoudig vermogen op te bouwen voor diverse (levens)doelen. Speciaal voor het doel Studiekosten (klein)kind is de online oplossing StudieFit beschikbaar.

NB: De inhoud van het Geldplan wordt bepaald door het Nibud, de Vereniging Eigen Huis, beleggersvereniging VEB en de Stichting Certificering FFP.

 

 

De berekeningen in dit Geldplan zijn gebaseerd op verwachtingen ten aanzien van de ontwikkelingen van rente en rendementen, samengesteld door Ortec Finance. Ortec Finance biedt zelf geen beleggingsproducten aan, maar adviseert financiële instellingen op basis van zijn uitgebreide kennis, geavanceerde modellen en diverse economisch scenario’s. Ortec Finance biedt de gegevens voor het berekenen van verwacht rendement aan Startpunt Geldzaken gratis aan, als blijk van maatschappelijke verantwoordelijkheid.