Opent in een nieuw tablad Opent een externe site Opent een externe site in een nieuw tablad

Het hoe van Startpunt Geldzaken

 

Startpunt Geldzaken biedt online geldplannen aan, waarmee u uw financiële situatie kunt versterken:

  1. Het geldplan Kom uit de geldzorgen! is voor huishoudens die elke maand geld te kort komen.
  2. Het geldplan Beter rondkomen is voor huishoudens die de ene maand geld overhouden, maar de volgende maand geld tekort komen.
  3. Het geldplan Sparen, aflossen of beleggen? begeleidt huishoudens die elke maand geld overhouden om buffers op te bouwen voor de korte en langere termijn.
  4. Het geldplan Rondkomen met kinderen leidt ouders en hulpverleners naar regelingen die helpen om de kosten voor kinderen te dragen.
  5. Het geldplan Studie (klein)kind is er voor ouders en grootouders die geld apart kunnen zetten voor de studie van hun (klein)kind, om hoge studieschulden te helpen voorkomen.
  6. Het geldplan Bijna 18 is er voor jongeren, hun ouders en begeleiders, om te zien wat er geregeld moet worden voordat men 18 wordt en wat er dan nog meer verandert.
  7. Het geldplan Pensioen helpt het inkomen voor later te inventariseren. Alle scenario’s worden uitvoerig gecheckt en consumenten krijgen praktische raad en een actieplan waarmee ze direct aan de slag kunnen.
  8. Het geldplan ZZP geeft aankomende en actieve zzp’ers duidelijk zicht op wat ze moeten regelen om hun geldzaken in balans te krijgen.
  9. Het geldplan Statushouders geeft statushouders en hun begeleiders inzicht in het complexe Nederlandse systeem en helpt hun geldzaken in balans te houden of te krijgen.
  10. Het geldplan Scheiden is geschikt voor huishoudens die overwegen uit elkaar te gaan of al gescheiden zijn en helpt inkomsten en uitgaven na scheiding in balans te brengen.

Startpunt Geldzaken geeft geen persoonlijk financieel advies, maar biedt een wegwijzer naar een gezonde financiële toekomst.

Startpunt Geldzaken is een initiatief van: